den där gamla ölen

jag vill bara puffa lite för tjejölen jag föreslog tidigare i våras. då kom det en massa happenings emellan men tro för allt i världen inte att jag glömt. nu försöker jag igen. vad säger ni om bishops arms (gamla gillestugan på järntorget) lördag 9 maj?

Kommentarer
Postat av: Icka

JAAAAAA! Det är dagen efter min intervju på skolan. Så antingen behöver jag dränka sorgerna eller så kan vi fira att det gick bra.



Måste kolla med den andra hälften också.....=)

Postat av: em

ska fyllna till vid älven 9 maj, men kanske nästa gång!

2009-04-26 @ 16:35:14
Postat av: Lina

tycker det låter som en ypperlig idé, senast jag var på bishops arms på järntorget hade jag så fruktansvärt trevligt så det kan ju inte bli annat än bra med så höga förväntningar... eller...? :) Men bra initiativ, under förutsättningar att Sebbe inte börjar gråta vid tanken på att vara själv med hemsk-elsa och att ingen är sjuk då så kommer jag absolut delta!

2009-04-26 @ 22:37:54
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: jonna

är hon verkligen så hemsk? kommer hrönn också bli sån? säg att hon inte kommer bli sån.

2009-04-26 @ 23:18:19
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Anonym

Elsa är UNDERBAR! Idag på morgonen har hon nog tillbringat minst en kvart med att springa mellan två nallar och pussa dem på munnen, skrattandes. Igår pussade hon sin mormor på munnen och hon kan vara sååå himla söt nuförtiden. Men hon är hemsk också. Får hon inte som hon vill så ligger hon snart på golvet och skriker, kastar sig fram och tillbaks och bara skriker, skriker, skriker. Det är alltså 50/50, hälften världens mest underbara barn, hälften världens hemskaste barn. Fråga din mamma hur du själv var och be Oliver fråga sin mamma, om hon blir jobbig sen så är det den hon liknar mest som är skälet till det och alltså får ta skiten. Det ÄR så det funkar.

2009-04-27 @ 08:47:57
Postat av: Lina

och den här gången var det väl rätt tydligt att jag postat inlägget men jag förtydligar ändå.

2009-04-27 @ 08:48:39
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: Icka

Idag har jag letat efter det lilla födelsemärket som ser ut som 666 i min sons huvud. Under namngivningen på torsdag kommer vi lägga till Damien.



Så har vi det.

Jag BEHÖVER komma ut lite!

2009-04-27 @ 19:34:13
URL: http://blog.olicka.se
Postat av: jonna

lina: nu ser jag att det såg ut som att jag antydde att jag tycker att elsa är hemsk. det var inte så jag menade men det antar jag att du förstod ändå :)



icka: jasså, en till som har uppnått trotsålder?

2009-04-27 @ 20:42:50
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Icka

Jag har inge aning om vilken ålder han är i. Bara att den driver mig till vansinne! Nej, jag tror att jag missade ett mål mat med honom idag. Han vill äta ofta och lite har vi upptäckt. Så det var antagligen mitt egna fel.

Han somnade hos sin far ikväll för första gången någonsin.

HALLELULJA!

2009-04-27 @ 21:32:14
URL: http://blog.olicka.se
Postat av: jonna

här är det tvärtom, vi (oliver) har fått utesluta ett mellanmål på förmiddagen för att hon inte bara ska knipa med näbben när det är dags för lunch. det i kombination med att vikten numera ligger en kurva lägre än längden gör naturligtvis mig neurotisk, men jag har bestämt mig för att inte börja hetsa och göra maten till ett negativt laddat moment.

ah, visst är det skönt att slippa vara så fast vid läggdags, samtidigt som det är lite sorgligt när ungen "inte behöver" en längre. hrönn har valt att bara bli nattad av sin pappa sedan i påskas, helt out of the blue. ena dagen kvällsamning, nästa dag gråt och tandagnisslan tills jag lämnade rummet och överlät nattningen till oliver. så nu slipper jag oroa mig över att hennes tänder ska ruttna bort av att dagligen marineras i söt mjölk direkt efter tandborstningen.

2009-04-27 @ 23:05:29
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Lina

Äsch, oroa dig inte, jag vet att du inte umgås tillräckligt med Elsa för att tycka att hon är hemsk, man måste vara hemma hela dagar med henne för att få uppleva hela hemskeheten. För övrigt ligger Elsa också en kurva längre ner på vikten än på längden, och Hrönn är ju också en långis. Det är nog ingen fara men visst oroar man sig när de krånglar då. Vi har ungefär likadant, massa vägran och desto längre mellan målen desto bättre, men hon måste ändå få tillräckligt många mål om dagen för att inte vakna på natten och äta. Ett pussel.

2009-04-28 @ 11:28:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback