rökhosta är det nya svarta

jag tror att jag har fått rökhosta. eller så är jag förkyld. vem vet? inte du. vem vet? inte jag. vi vet ingenting nu, osv... i all oändlighet.
anyhow, alla vet vi ju att det är tufft att röka. men hur tufft är det egentligen med rökhosta? jag har funderat lite fram och tillbaka, och personligen får jag associationer till läderhud, hårläggningsvätska och krispiga heltäckningsmattor när jag tänker på det. och, tja... nu när jag tänker igenom det en gång till så är det ju faktiskt inget fel i det. det sägs ju att 80-talet är här för att stanna. så jag antar att det bara är att tuta och köra.
rökhosta, here i come!

så fint blir julivädret där du bor

jaha, här sitter man fast. likt en sagoprinsessa (dock utan rosa klänning, långa guldlockar och andra prinsessattribut), instängd i sitt torn och dör av tristess eftersom avgrunden utanför porten (som sedan någon bestämde att det var dags att rusta upp gårdarna har ersatt den tidigare fullt fungerande och av allt att döma väldränerade stenläggningen) efter de senaste dagarnas engelska mördarregnoväder har förvandlats till en vallgrav.
vad hände med sommaren?! varför är det alltid dåligt väder när jag är ledig och hur mycket ska vi slå vad om att det kommer bli indiansommar så fort jag börjar jobba heltid?
gnäll, gnäll, gnäll. nu ska jag gå och ta livet av mig. eller kolla på värdelös day time tv.

high worker of the day

det här är ju bara för bra för att vara sant. but i want to believe. oavsett vilket så har cannabis.se utsett brandmannen i fråga till high worker of the day.


66 centiliter starköl ingår ej i lunchpriset

lunchdrickor

det känns så härligt kontinentalt att en 66-centiliters starköl numera klassas som lunchdricka. tack
bombay, det här har vi väntat allt för länge på!

en molotov cocktail och två stora stark, tack

kasta ej in

"kasta ej in brinnande eller giftiga saker, då de kan orsaka brand eller skada på person" står det. ok, fair enough. det verkar vara en dålig ide... som jag aldrig ens hade övervägt om det inte vore för att jag precis fick den serverad. av en pantmaskin. makes me think. om jag nu hade varit typen som har en fetisch för att kasta in
molotov cocktails i pantmaskiner, hade jag då låtit mig stoppas av en så försynt uppmaning?

gladiatordräkt - det nya svarta

gladiator-seagull

hur kommer man på att fåglar i gladiatorkläder verkar vara en bra affärsidé? är det en bra affärsidé? eller står det bara ett par bisarra fåglar i fönstret för bosses pengatvätt och häleriservice ab ska se ut som en riktig antikaffär, med eh... riktiga varor? frågorna är många. svaren är få.

freaky tuesdays featuring ikea

stefan-stol

jag skulle gärna velat vara en fluga på väggen under mötet då ikea's "tokiga tisdagar"-kommitté brainstormade fram det erbjudandet. typ:

- jag vet! kan vi inte vända på konceptet och höja priset på stolen stefan under nästa veckas tokiga tisdag?!
- ja, det gör vi! fan va' crazy! moahaha!
- moahaha!