dignelius.bajsblogg.se

hej, jag heter blogg.se och är en bajsblogg där man inte kan ladda upp bilder.

när ingen ser äter även gäddor smörgåstårta

igår kom en gädda in och beställde en smörgåstårta, synd att jag missade det. jag undrar om den gick in på små små ben eller om den var i någon slags akvarium och hade en personlig assistent som rullade in den på en paketkärra.

gädda

tänk om du kunde hälsa på dig själv i framtiden

jag sitter och kollar på fyrans text-tv och väntar på att nyhetsmorgon ska börja (ja, jag har ett rikt socialt liv) och vad ser jag? under rubriken riktade nykterhetskontroller införs läser jag att "nu ökar polisen de riktade kontrollerna mot till exempel färjeterminaler och idrottsanläggningar på tidiga helgmorgnar då föräldrar kör sina barn till träningar och matcher". ok, fair enough, aja baja man ska inte köra bil onykter osv. men tänk er för en sekund in i de stackars föräldrarnas situation:
det är söndag morgon och du är vuxen och stadgad och ligger i din deluxiga hästenssäng och drar dig tillsammans med din sämre hälft. igår hade ni ett par vuxna och stadgade vänner över på middag och det blev lite för mycket vin till maten, men whatever, är ju ändå söndag så du kan ju faktiskt ligga kvar och dra dig så länge du vill. mmm...
plötsligt slits dörren upp och en avkomma eller två stormar in och skriker "kliv upp nu! du lovade att köra mig och x, y och z och nu börjar matchen snart!". va? lovat att köra? nu igen? det har du inget minne av. men naturligtvis kastar du dig upp ur sängen, i första bästa outfit du hittar på sovrumsgolvet och ut i bilen.
två och en halv kalla ishallstimmar senare sitter ni äntligen i bilen igen. imman har börjat släppa från rutorna, sätesvärmen har precis kommit igång ordentligt och du börjar återfå känseln i fingrar och tår. pang! där står farbror polisen och vinkar in dig till vägkanten. superuncomfortable!

are you stupid in the head?!

image37

nog för att
aftonbladet är en rövtidning men lite cred ska de ändå ha för att de bjuder på stenmark i vintermörkret.

if you can sit, you can get fit!

det är nästan så att jag önskar att jag hade ett stillasittande jobb när jag ser den här produkten:


...och har den ej tre kanter så är den ej min hatt!

igår lagade vi paella och lyssnade på p2. de spelade "min hatt den har tre kanter", eller "karneval i venedig" som den heter på fackspråk, om och om igen i en timme i ett antal olika versioner. det var festligt.
sen när vi åt hittade jag en pärla i en av musslorna. det var tur att jag inte bet sönder en tand, för det hade inte varit lika festligt.

you're still retarded

idag lånar jag stefans blogg. för att jag känner för det.

står man utanför rummet och tittar in så ser det ut som två stycken nervösa mongon som dansar till någon obskyr jazz. men fan va det är roligt att måla om ett rum i en båt när det blåser storm.
sen att resultatet ser ut som att väggen är målad av två mongos som dansat till obskyr jazz.. ja det skiter ja fulltändigt i.
hejdå

kommentarer

postat av: rockpoet

hej,

vi är ett sällskap här på 30 - 40 personer som har läst din blogg nu i några minuter. vi har efter många och om men kommit fram till att du är sämst i hela helvetet.

det var allt.

2008-feb-01 @ 17:29
url: http://rockpoet.blogg.se

postat av: lunken

rockpoet... ändå läser du den varje dag... visa dem din blogg så hamnar denna garanterat 2:a på den listan över att vara sämst i hela helvetet!

2008-feb-01 @ 17:42
postat av: koskenkorva

välkommen tillbaka.
jag har saknat dig.. vart lite orolig för att det hade hänt dig nått.
kul att du verkar må bra iaf herr rockpoet!

2008-feb-01 @ 21:13
url: http://koskenkorva.blogg.se

postat av: rockpoet

lunken:
synd att min blogg råkar vara en av sveriges bästa, och att du vet om det.

2008-feb-02 @ 01:56
url: http://rockpoet.blogg.se

postat av: koskenkorva

"argueing over the internet is like running the special olympics, even if you win you are still retarded."

2008-feb-02 @ 14:29
url: http://koskenkorva.blogg.se