aw

kan det här verkligen vara på riktigt? jag vill inte tro det, men något säger mig att det här faktiskt pågår i verkligheten.

Kommentarer
Postat av: LillaGrå

Tyvärr, tyvärr...

Läste en massa upprörda diskussioner på något forum om det där för en tid sedan, men har aldrig sett originalinlägget.

Helt sjukt. Va fan, upp och byt på barnet så fort det har bajsat. Tycker så jäkla synd om mamman som är helt lost, men framförallt lilla barnet som får lida. "Bara ta upp för akutbesök"...

Och fatta vad jobbigt att måsta vara så extremt styrd av kvartar hit och kvartar dit. Man kan ju aldrig göra något spontant? Vad de måste gå miste om mycket! Och vilken press att bara vara riktigt lyckad om man lyckas följa schemat!

Nu fick jag lite ont i magen...

Postat av: jonna

jag tänkte först att det måste vara någon som jävlades, för så mycket är det väl inte möjligt att blunda för sina instinkter? men ju längre jag läste desto större blev klumpen i halsen. vad ska det bli av de stackars barnen?

2009-08-20 @ 23:54:00
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Lina

men herrejävlar! Jag och Sebbe är ense om att sådana människor borde man ta barnen ifrån! Det här var det värsta jag hört! Ungen har vätskande, blödande sår i rumpestumpen och människan (pappa tycker jag det verkar som) väntar till den heeeliga marginalkvarten med att ta upp sitt barn. Det här bevisar vad jag vetat hela tiden: AW-anhängare är sjuka i huvudet! (and i know sjuka i huvudet if you know what i mean!)

2009-08-21 @ 10:32:50
URL: http://linita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback