ondskan



taget ur sitt sammanhang? i vilket sammanhang menar hon att det skulle vara ok att bestraffa ett barn på det sättet? och vilken frisk förälder skulle vilja göra det? jag hade gärna velat höra hur hon tänkte där. men hon avböjde ju tyvärr erbjudandet om att medverka och svara på frågor. jag undrar varför.

Kommentarer
Postat av: Lina

det absolut lustigaste är ju att hon inte ens tycker det är bestraffning utan till hjälp för ens barn. Hon borde få sin diagnos ställd och tvångsbehandlas för allt ont hon gjort barn.

Postat av: jonna

ja, hur kan hon tro på det hon själv säger? gör hon ens det? är hon sadist?

2009-05-28 @ 22:21:48
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Lina

jag tror hon är en trashig slappmamma som har någon slags bekräftelseproblem och därför skaffat sig högar av äkta män och om möjligt ännu större högar av barn. När man skaffar barn bara för att bekräfta sig själv som människa så får ju inte själva barnet ta någon plats eller vara jobbigt, så då får man ju ta till plågsamma metoder för att kuva barnet in i lydnad. Det är hemskt, men jag tror det verkligen.



Sen så är hon ju scientolog också och tror tydligen inte på psykiska sjukdomar och sånt där och det säger väl en del om hennes trovärdighet. Vad händer om något av hennes barn haft neuropsykiatriska funktionshinder? Hade de fått hjälp? Knappast.

2009-05-28 @ 23:47:30
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: jonna

där ser man. jag hade ingen aning om kopplingen till scientolgerna. men det bekräftar ju en del fördomar jag har mot dem.



jag har för övrigt en vän vars mormor inte tror på dinosurier. hon är inte scientolog förvisso, men det är ändå en lite crazy ståndpunkt.

2009-05-30 @ 23:51:01
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Kd

Tråkigt att slå barn, det kan jag väl medge. Men att många föräldrar (enligt reporten) rasar runtom på internets diverse »Fora«, måste ju ses som något av en komisk höjdpunkt.

/ Kd

2009-06-09 @ 23:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback