mcguyver

kollade på mr mcguyver igår. måste säga att det var fantastiskt bra – bättre än när det gick "på riktigt", och en hel timme långt! på den tiden hade man inte bråttom. ja, jag säger då det!

marstrand, marstrand, marstrand!

nu är congalåten tillbaka i som ett brev på posten.

borde egentligen packa sprit och tandborste och duscha men jag har tydligen hamnat framför datorn igen, för övrigt gör jag allt i intervaller mellan reklampauserna i de mängder av top model-avsnitt som inte mig emot visas i stort sett oavbrutet hela dagen. hur har det varit möjligt att klara sig så länge utan tv?

tråkighetscentrum informerar

nyföretagarcentrum var och tråkade ut oss i skolan idag. ingen var sugen på att starta eget för tillfället, alla hade koncentrationssvårigheter, clas drack bacardi breezer, mariah vände kappan efter vinden, tobias ställde bisarra frågor och wasim somnade. misär.

livet är hårt sa bonden

varför får inte jag vara med i det där programmet där jamie oliver lär ungjävlar att laga mat, eller nu på hemmaplan carl jans änglar?! jag vill, jag vill jag vill!

(o)normalt beteende?

letade reda på mini-tv:n i källaren igår. och nu snackar vi verkligen mini, om jag inte minns fel så är den 14 tum. (den är i alla fall tjockare är den är bred.) men tydligen är ingenting för litet för att missbrukas. den jäveln har redan vänt upp och ner på allt. låt mig tala klarspråk: jag gick upp klockan sex och kollade på powerpuffpinglorna för att sedan somna om i soffan till elva. det är fanimig inte normalt.