hejdå tighta jeans - hej kaftan

jag trodde det skulle vara försommar och varmt när jag nådde the point of no return, men ack så jag bedrog mig. termometern säger minus åtta och över södersidans krokusar och tusenskönor ligger nu ett decimentertjockt täcke krispig snö. således inga ärtiga vårklänningar för min del.

således inga vettiga kläder alls för min del.

jag kan visserligen på ren viljestyrka pressa mig i mina gamla trotjänare lee-jeansen. men let's face it, det är inte jättesnyggt med slimmade jeans som obarmhärtigt äter sig in i sidfläsket. och nog för att de är lågt skurna, men det är inte ok när de glider ner de där extra centimetrarna så att linningen knorvas ihop och får hällorna att stå rätt ut. kort sagt: jag har blivit för fet för att kunna bära normala kläder och är från och med nu förvisad till
kaftanernas värld.

disco feeling

ja, jag vet att alla redan har sett den här videon, men det kan inte skada att se den en gång till.


hormonrubbningar? jag?

såg precis the butterfly effect (som jag tycker är ganska tung även i icke-välsignat tillstånd) och jag säger då det... hade det funnits ett pris för brutalaste filmgråtattack så hade jag rott hem segern med så bred marginal att det inte ens varit någon idé för övriga nominerade att hyra galakläder och masa sig iväg till prisutdelningen. det är inget feminint "en tår som sakta trillar ner för kinden"-lip jag snackar om utan en kaskad så kraftig att jag tvingades vända på soffkudden tre gånger och gå loss på kläderna i brist på superabsorberande lambi-papper. herre min je.

hugo - katten med 1000 ansikten

nu när jag tänker efter, vad ska jag med pengar till när jag kan stanna hemma och titta på hugo - cat of 1000 faces? försäkringskassan, ni är förlåtna.


äh, jag vill ändå inte ha några pengar

jag vet inte om det har att göra med det faktum att jag är tidsoptimist, eller om det handlar om någon av mina andra mentala åkommor, men jag lyckades iallafall skriva 20/3-2007 i fältet där man på heder och samvete intygar att uppgifterna man lämnat är riktiga på fk-blanketten jag var så stolt över att ha fyllt i på egen hand. och naturligtvis kom jag inte på vad jag hade gjort förrän kuvertet redan var slickat och slängt på lådan. great!

nu kommer det först att ta ungefär tusen dagar (eller ungefär lika lång tid som det tog för jesus korsfästas, återuppstå och leta påskägg) innan det är en normal vardag och brevlådan töms, sen tar det en dag till innan brevet nått inläsningscentralen i östersund. ytterligare en livstid eller två senare öppnar någon kuvertet och konstaterar att en siffra på blanketten är felaktig. han eller hon tar då blanketten och lägger den i lådan för felaktigt ifyllda blanketter (vilket jag skulle gissa gäller för ungefär 95% av allt som kommer in eftersom deras blanketter är omöjliga att förstå för alla som inte lider av aspergers). lådan töms sedan nästa gång onsdagen efter tredje fullmånen efter att trandansen inletts vid hornborgasjön och blanketten skickas tillbaks (med b-post) så att jag kan ändra sjuan till en åtta och skicka in blanketten på nytt.

åh, jag borde ha en god man som sköter allt pappersarbete åt mig.

socialt skyddsnät is the shit

jag har fyllt i en hel blankett (front and back) från försäkringskassan helt på egen hand. det tog bara två dagar och x antal damp-anfall. det ska bli intressant att se hur mycket de har att anmärka på och hur lång tid jag får vänta innan jag får pengar. tur att jag är rikt gift.

det här är straffet

alltid ska man straffas, den här gången för att jag drömde giriga drömmar om att få fett med lön. straffet? ingen lön alls verkar det som, inte på mitt konto iallafall.

ps. ja, jag vet att det bara är den 14:e, men jag jobbar på ett jävla samhalljobb där man får lön den 15:e (som den här månaden infaller en lördag och alltså borde jag ha fått lön idag).

go' och gla' - bigarråchokla'

i natt drömde jag att jag först åt mörk kexchoklad med bigarråer och sen gick och tog ett kontoutdrag. jag hade fått ut 24.000 i lön. det var roligt så länge det varade.

mer insiomynja åt folket!

ok, gorgonzola kanske inte är ett ord man använder så ofta att det är berättigat att kräva att det ska finnas med i telefonens ordlista. men hur är det med insiomynja då? jo då, det finns med, eftersom det tydligen är ett mycket vanligare ord än gorgonzola.

synkad dans is the shit

hej gud.

tack för att du gjorde så att jag vaknade med michael jackson's thriller på hjärnan. det här kommer bli en produktiv dag.fun with bodily dysfunctions

blodsutgjutelse

jag har fysik som en barbamamma. så här blev resultatet senast jag försökte klippa tånaglarna.