dolphins are gay sharks

image32

moahaha, delfinhumor när den är som bäst. gay sharks, hahaha!

som jag längtar! - del 2

det var jätteroligt att åka till hisingen, speciellt eftersom jag fick stå utanför en stängd restaurang i tjugo minuter och se ut som ett mongo och äta min mellanmålsbanan i brist på annat att sysselsätta mig med, medans jag väntade på att kvinnan som skulle intervjua mig skulle dyka upp, vilket hon inte gjorde.
men sen tog jag älvsnabben till rosenlund och köpte en duk med fiskmotiv på myrorna, och sen åt jag fisksoppa på pustervik och genast kändes allt bättre. jag tycker om fisk.
när jag sen stod och väntade på vagnen träffade jag melike och vi slog följe en bit med vagnen. hon berättade att hon ska gifta sig till våren, och sen pratade vi om angered och skrattade rått åt hennes 70-kronorsskor och klädkällaren i allmänhet tills våra medpassagerare blängde argsint på oss och jag kom på att det var angeredsvagnen jag satt på, så jag lovade melike att vi skulle fika vilken dag som helst och lämnade henne sedan åt sitt öde och tog rätt vagn hem.
mycket givande dag måste jag säga.

som jag längtar!

idag ska jag åka ut på hising island och gå på jobbintervju på norra älvstranden. synd bara att jag inte har några av de kvalifikationer som krävs.
det är inte det att jag har ljugit om min egen förträfflighet, nej, jag har bara låtit bli att tala om att jag inte är den de söker. får man göra så? kommer jag komma undan med det eller kommer det bara bli pinsamt? kommer jag ro iland med arbetsuppgifterna om jag får jobbet?

jaja, vädret är visserligen perfekt för en höstutflykt.

femtonspelet

idag har jag flyttat all skafferimat från skafferiet till ett annat köksskåp, och döpt om det "nya" skåpet till skafferi. det som var i skåpet som nu är skafferi har jag lagt på köksbordet, så nu måste jag äta vid skrivbordet i sovrummet, eller framför tv:n.

tema: lyteskomik


nahe, vad är det då?

för det är inte gött att få typ två tusen mer i lön än man har förväntat sig. nahe, vad är det då?

12.24 ulricehamn, tävlingskörning

"ett vittne ringer till polisen och berättar att två bilar tävlingskör mellan borås och ulricehamn. det ska vara en lamborgini och en ferrari testarossa. en polisbil av märke saab ger sig ut för att se om de kan få syn och stoppa de tävlande."

en polisbil av märke saab... hujedamig.

utländskt väder

fan va' bisarrt. det ligger frost kvar på taket på skuggsidan samtidigt som det är över tjugo grader varmt på solsidan. koolt. jag slår vad om att det är så här det är utomlands.

åh! en gång till! hårdare! ja!

nej nu jävlar orkar jag inte med det här längre. så här är det: min granne (kvinna i 30-årsåldern, gissningsvis lätt förståndshandikappad) har fått någon jävla tvångstanke om att hon varje gång hon går ut måste 1. låsa dörren (vilket är helt ok med mig), 2. testa om dörren verkligen är låst genom att trycka ner handtaget och (av ljudet som uppstår att döma, genom att med hela sin kroppsvikt kasta sig bakåt) rycka i det för kung och fosterland (vilket inte är helt ok med mig), 3. testa om dörren verkligen är låst genom att trycka ner handtaget och (av ljudet som uppstår att döma, genom att med hela sin kroppsvikt kasta sig bakåt) rycka i det för kung och fosterland (vilket inte är helt ok med mig), 4. testa om dörren verkligen är låst genom att trycka ner handtaget och (av ljudet som uppstår att döma, genom att med hela sin kroppsvikt kasta sig bakåt) rycka i det för kung och fosterland (vilket inte är helt ok med mig), 5. testa om dörren verkligen är låst genom att trycka ner handtaget och (av ljudet som uppstår att döma, genom att med hela sin kroppsvikt kasta sig bakåt) rycka i det för kung och fosterland (vilket inte är helt ok med mig), osv.
det kommer gå för mig den dagen handtaget lossnar och hon störtar baklänges ner för trapporna.

långt ner i halsen med jonna lords

vaknade inatt, 00:00 exakt faktiskt, av att något satt fast långt ner i halsen. jag testade att svälja ungefär femhundra gånger, rotera lite i sängen, sitta upp en stund, dricka ett glas vatten, gnälla... osv. men inget hjälpte, så jag somnade om. och dra mig på trissor. det var kvar när jag vaknade igen för en stund sedan. att kolla på nyhetsmorgon, äta frukost och surfa lite verkar inte heller hjälpa.
vadfalls? is there a doctor in the house? kan jag få en förklaring tack!