gräsensamstående med litet barn

jag och lilla bryt är ensamma hemma. det är vi förvisso varje dag när stora bryt är på jobbet, men nu är vi extra ensamma hemma eftersom oliver är iväg och lämnar igen farfars bil (the actual one, inte åkattraktionen) som vi fick låna då våra bilnycklar gick upp i rök.
vi ska för första gången klara oss ensamma ett helt dygn. hittills går det bra. vi har mest sovit och ätit, och det klarade vi bra på egen hand.

adhd-droppar

nu har vi börjat med ad-droppar. det är mycket spännande att äta något som inte serveras ur ett bröst, men det är lite svårt att fatta att man ska stänga munnen och svälja när mamma tar ut skeden.

flyttkort

oliver och merja har tagit med sig varsin kratta ut i skogen. förhoppningsvis kommer de tillbaka med nyckeln till mazdan. i annat fall får vi flytta in i svärmors friggebod permanent.

fun with bodily (dys)functions - del 2

uttrycket sova i den våta fläcken får genast en ny innebörd när man blir mamma och förvandlas till att vandrande mejeri.

old mans pants

ett ord jag tycker är fantastiskt roligt är gubbyxa. man vet ju faktiskt inte riktigt om det är en gubb-byxa eller en gubb-yxa som avses. mycket spännande!

bajsliv

har hon bajsat? hur mycket var det? vilken färg? hur var konsistensen? är det inte lite slemmigare än igår? frågorna är många och svaren intressanta. bajs är min nya hobby.

jonna goes baby-bloggjag har, som ni kanske har märkt, inte uppdaterat bloggen på ett tag. jag har varit lite upptagen med att föda barn och amma och sånt. men jag kommer tillbaka, mer eller mindre ofta. stay tuned.