07.16 härkeshult, död älg

"en älg försöker hoppa över ett järnstaket in till en villaträdgård. men älgen missar och blir istället spetsad i magen och dör direkt. polisen underrättar jakträttsinnehavaren som får ta hand om djuret."

hahaha. ha.
polisens hänt-senaste-dygnet-sida är fan förstklassig underhållning. efterlyst på tv3 kan slänga sig i väggen.

den som gapar efter mycket...vissa saker blir bara roligare ju fler gånger man ser (och hör) dem. lyssna särskilt noga på lätena han frambringar på slutet, och notera sladden som hänger ut ur mungipan. är han förresten inte lite lik robert gustavsson?

smaka på ordet

kronofogde. k-r-o-n-o-f-o-g-d-e. kronofogde. wtf? fogde? är inte det någon slags riddare eller nåt?

what in the hell is wrong with you people?!

vad kostar ett par strumpor? jag skulle gissa att man kan pruta sig ner till en tia, i alla fall om man shoppar sina kläder på kvibergs marknad, klädkällaren eller öb.
alla som äger en i övrigt komplett uppsättning kläder borde alltså även kunna hålla sig med strumpor. right? men why, oh why ser jag då så ofta att folk vistas i offentliga miljöer utan strumpor?
ok, det finns tillfällen då man inte måste (eller ens bör) ha strumpor på sig (men de är lätträknade), och det är t.ex. när man har sandaler, kina-/ballerinaskor eller pumps på sig, men låt oss bortse från det och istället koncentrera oss på folk som går i "finbyxor", "finskor" och inga strumpor eller jeans, gympaskor och inga strumpor, osv. till har jag bara en sak att säga: what in the hell is wrong with you people?!

(p)lastbil

image31