dampfest, dampfest hela dan!

visst är det härligt när det lackar mot jul. när man får tända ljus och mysa med pepparkakor, glögg och pyssel. och skriva rim och göra julgodis. om man nu är lagd åt det hållet.
men ärligt talat... det finns gränser för allt, något
carola "jul i betlehem" häggkvist tycks vara lyckligt ovetande om. jag liiiider varje gång jag tvingas se och höra henne yla fram julhymner med en blick som bara skriker julpsykos lång väg. vad är det med henne?! älskar hon verkligen julen så mycket och har hon i så fall sökt hjälp för det?

besserwisser of my life

ja, precis som du påpekar borde jag kunna pruta åtminstone 5 kr/kg. vad skulle jag göra utan dig? inga bra affärer iallafall.

hilib yay yay firintajeer

halal

och på tiotusenkoronorsnivån lyder frågan som följer: vad står det egentligen på skylten?
är det bara jag som är nyfiken på vad "hilib yay yay firintajeer" är för något och om 49:90/kg är ett bra pris eller om jag borde försöka pruta ett par kronor?

all i want to do is monch monch monch! monch monch monch! (osv...)

moncha i kyl

ibland är det mycket att göra på jobbet. då freakar vi ur och testar om vi får plats i kylen, bättre det än att inte få nånting gjort.

ps. cicci a.k.a.
monchichi a.k.a. monchan är egentligen inte mongolid, det är bara jag som är dålig på multitasking, typ att ta kort och skratta hysteriskt samtidigt.