det är synd om papporna

medan mor som bäst tömde bokhyllan och dotter minst lika koncentrerat sittränade och lekte med sina nya fingerdockor hördes plötsligt en harang från köket. den kom från far som med liv och lust satt igång projekt göra rent ugnen. eftersom han är en mycket noggrann man och vi dessutom snart ska flytta tog han loss ugnsluckan för att kunna göra rent mellan glasen. naturligtvis bestämde sig gud omederbart för att straffa honom och såg till så att glaset gick i en miljard bitar. resten av eftermiddagen gick åt till att sanera köksgolvet.

betyder det förresten att man städar för sällan om ens unge vid sex månaders ålder fortfarande tittar oigenkännande på dammsugaren och blir rädd och ledsen när man startar den?

Kommentarer
Postat av: anne

Vi städar inte ofta heller kan jag säga, men Mira älskar dammsugaren och ska bara krypa efter och känna på den. ;) Det är nog olika barn. :)

Postat av: Lina

Men gud! Vi som fick panik häromdagen när Elsa drog ett glas i backen så det kom splitter överallt. Er historia var ju sjukt mycket jobbigare på många sätt! Stackare. Elsa är för övrigt tokrädd för dammsugaren, eller var det i alla fall senast vi utsatte henne för den, så nu dammsuger vi bara om hon sover eller om en av oss går in i vårt sovrum och leker med henne under tiden, alternativt är med henne i köket, beroende på vad som hanns med när hon sov :) Är det panik får hon vara i bärselen, men det dör ju ryggen av. Så det kan vara helt normalt för bebisar, ni måste inte städa för sällan :)

2008-11-18 @ 13:27:00
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: jonna

jag trodde bara att det var hundar som led av dammsugarskräck... men där ser man.

idag har jag haft panikångest varje gång lillskorpan har varit på köksgolvet, eftersom jag faktiskt hittat två glasbitar trots det nitiska städandet igår eftermiddag, men jag kan ju inte bära omkring på henne tills vi flyttar heller.

2008-11-18 @ 19:15:06
URL: http://dignelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback