bajsfest, bajsfest hela dan!

dagen har gått i ätandets och bajsandets tecken. jag har ätit två portioner smörgåstårta, tre portioner marängtårta, en fjärdedels påse twist och säkert ett halvkilo lösgodis, men inte bajsat mer än vanligt. den lilla hallongrottan har däremot inte ätit mer än vanligt men bajsat som om det inte fanns en morgondag. uppför ryggen. i tröjan som i sin tur kladdade av sig på huvudet. i alla blöjor vi hade med oss så att hon till slut fick ha en itsy-bitsy-teenie-weenie-mini-blöja som vi hittade i botten på skötväskan och som är för barn som väger typ fyra kilo på sig på vägen hem. hade hon bajsat en gång till hade hon fått låna en binda av mormor eller åka hem inlindad i en presenning.

Kommentarer
Postat av: Lina

det är i sådana stunder man ska ha en toahämmad bebis som ALDRIG bajsar utanför hemmet, men kissar desto oftare, vilket resulterar i att man är beredd på allt och alltid har minst tio blöjor med sig :)

Postat av: jonna

så här i efterhand kan jag se att det var klantigt av oss att inte ta med fler blöjor. vi borde ju ha sett det komma med tanke på att hon inte bajsade en enda gång dagen innan.

2008-10-12 @ 12:23:01
URL: http://dignelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback