va? va? va?

ska det vara så här? ska det ta lika lång tid att få barnet att somna in som den tid det sedan sover? vad är det som är så hemskt med att sova?

Kommentarer
Postat av: Lina

Precis så blev det med Elsa när hon blev tre månader, och då sa BVC att hon var lite tidig med sånt beteende, så det kanske är det Hrönn kommit in i. Min mamma säger att somna in är som att dö på ett sätt, man lämnar världen liksom, och det är därför de får ångest av det. Men för att vara positiv kan jag ju säga att det har blivit SÅÅ mycket bättre utan att vi egentligen gjort så mycket mer än att bara överleva dagen. Hoppas hon sover bra snart igen! Kram

Postat av: jonna

det förklarar ju en del... och det får genast anna wahlgren att framstå som ännu mindre sympatisk i mina ögon.

2008-10-03 @ 10:35:18
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Lina

2008-10-03 @ 22:09:06
Postat av: Lina

anna wahlgren är verkligen osympatisk. Läste ungefär halva hennes bok och insåg att jag varit rasande hela tiden, så jag la ner den för att aldrig igen ta upp den.

2008-10-03 @ 22:10:13
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: jonna

jag har inte läst ett ord i den utan baserar mina åsikter helt på andrahandsinformation (det bästa sättet att skaffa sig en uppfattning). jag har införkaffat katerina janouchs barnliv istället, och tycker att hon har ganska mycket vettigt att komm med eftersom hon säger typ "gör som du vill, det kommer göra din unge fantastisk".

2008-10-04 @ 15:12:44
URL: http://dignelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback