bräsera mera
någon påstod att paprikakycklingen med vitkåls- och äppelsallad hade varit ännu godare med ris till. det kan jag kanske hålla med om, men tyvärr var jag så upptagen med att följa receptet till punkt och pricka och låta bli att freestyla att jag missade den detaljen. jag är dock inte omöjlig. om någon är snäll kanske han kan få lite ris som tillbehör när jag serverar resterna till lunch imorgon.
Kommentarer
Postat av: Eva
Öhh, vad betyder brässera?
Postat av: jonna
det är när man först steker något på ytan och sedan häller på vätska och låter det koka färdigt.
Postat av: Elizabeth
Vilken kock du är!! Du kan få adoptera mig. Jag är redan färdiguppfostrad och klar. Fast det är lite läskigt att det ser ut som en död spindel i glaset...
Postat av: jonna
don't worry. den döda spindeln är i själva verket bara en gaffel som ligger bakom glaset.
Trackback