mammas lilla hjälpredaen av de bästa sakerna med barn är att de är så pigga på att hjälpa till. med allt. hela tiden. som ni ser behövs mina hushållsnära tjänster knappt längre, det där med att fixa frukost ror ju hemulen i land lätt som en plätt på egen hand. jag räknar med kunna dra mig tillbaka från allt hushållsarbete och blogga på heltid any time now.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Well ägg som ägg, ska ju ätas. Och färdigt serverat e inte fy skam!

Postat av: jonna

kartongen på bilden är lyckligtvis bara en attrapp, äggen hade jag hunnit plocka ur innan barnet satte igång med frukostbestyren.

2009-08-19 @ 21:49:56
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Lina

Tändstickorna däremot tyckte du lika gärna kunde få vara med i leken? :) Jag har hört att mammor med munchausen by proxy kan ge sina barn tändstickor som klubbor för det blir man liksom lite sådär dålig av, men det är inget att rekommendera, inte alls faktiskt. (förresten, finns det pappor med munchausen by proxy? Det hade ju varit intressant...)

2009-08-20 @ 10:41:35
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: jonna

äh, lite tändstickor har väl ingen dött av? hon stoppar väldigt sällan saker i munnen och, tro det eller ej, jag hade någolunda uppsikt över henne. jag minns dock från min egen barndom att jag tyckte svavlet(?) på tändstickorna smakade ganska gott.

det behövs för övrigt inga münchhausen by proxy-pappor eftersom de är så kamikaze till sin läggning som det är.

2009-08-20 @ 20:48:16
URL: http://dignelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback