skojig rubrik på fisk och lim

jag trodde inte att barn gillade fisk bara sådär. men här i huset har vi en flicka som äntligen slutade knipa med munnen när vi introducerade en bunt nya fiskrätter på menyn. kanske ett rent sammanträffande, men nu går helt plötsligt allt från frukostgröt till korv stroganoff ner igen. tjoho!

just det. jag önskar mig en
limpistol också. bara så ni vet. det är ju ändå bara ett halvår tills jag fyller år.

Kommentarer
Postat av: Eva [Marius mamma]

Det låter ju underbart. Eller underbart och underbart, men det känns skönt att det finns någon annan som sympatiäter. Vi skyller på fasen.

Postat av: Anonym

jag har en limpistol och jag använder den aaaaaldrig. Jag har lim också. Du får den. Jag har inte använt den på typ två år. Det enda jag någonsin gjort med den är att jag limmat fast sådana där ögon som finns på typ klistermärken, du vet sådana som rör sig, på en galge. Den galgen är rätt läskig. Men skriv inget om det på min blogg för jag har fått limpistolen av min svägerska :D

2009-02-17 @ 16:15:09
Postat av: Lina

det var självklart jag som donerade min limpistol

2009-02-17 @ 16:15:46
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: jonna

eva: vad gäller nattätandet så har det resulterat i att hrönn nu börjat sova andra halvan av natten i vår säng eftersom jag somnar medan jag ammar henne. men det känns ok faktiskt. visst är det en "ovana", men jag räknar med att vi lyckas få henne att sova hela natten i sin egen säng senast när hon flyttar hemifrån.



lina: fantastiskt! här ska limmas!

2009-02-17 @ 20:36:29
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Anne

Kolla min blogg, du har fått en tuff award dårå.. :) Dessutom såg jag att att du ville ha ett blöjfodral. Jag kan sy en till dig om du vill. Har inte så mycket tid nu när jag jobbar att jag orkar sy upp och sälja på Tradera, men jag fixar gärna en åt dig om du vill. Får se när jag får en stund över.

2009-02-17 @ 22:10:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback