filippa möter adammånga gånger har jag svurit över vår omatchande köksutrustning. när man bjuder på middag får samtliga gäster dricka ur olika glas och i skåpen ser det aldrig så där rakt och prydligt ut när man stoppar in grejerna.
men när man diskar är det nog när jag tänker efter ändå lite roligare när man får lite variation. så roligt det nu kan bli att diska (typ som have a happy period. ja, eller hur).

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag tycker det är mycket mysigare med blandning. Och det är ju inne nu, att duka med udda porslin, så ni är så jäkla inne. För övrigt älskar jag Adam, jag funderar på att börja samla på den! (precis när jag har samlat färdigt mina sovjetiska te-koppar, alltid är det något man ska ha..)

Postat av: jonna

och rätt vad det är har du blivit som en kvinna jag såg hos oprah (det här var på den tiden då den lilla var ny och sov på mitt bröst medan jag doktorerade i day time tv, tro för allt i världen inte att jag har tid att kolla på tv nu längre) som hade samlat på sig så mycket grejer att hela huset (typ 200 kvadrat) var fyllt från golv till tak och hon kunde bara förflytta sig via smala gångar i bråten.

2009-02-07 @ 21:17:25
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Lina

oh nej, ty rik är jag ej, så jag har varken 200 kvadrat att fylla eller pengar att köpa sådana mängder saker för, så jag får sälja mina tidigare samlingar för att ha råd med framtida :) men visst är det lite trångt i köksskåpen, men jag skyller det på skåpens utformning...

2009-02-08 @ 00:10:24
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: jonna

denial

2009-02-08 @ 22:11:41
URL: http://dignelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback