vattkoppor? nej tack.

för övrigt så tycker jag att jag hör väldigt mycket prat om magsjuka hela tiden. och ser jag inte ovanligt många prickiga barn ute bland folk? sluta upp med det är ni snälla.

och ni glömmer väl inte att bookmarka
ettklickforskogen.se?

Kommentarer
Postat av: Em

haha, vi har bältros/vattkoppor OCH magsjuka vandrandes runt på jobbet. har precis tillfrisknat från det senare (magsjuka, inte jobbet) och fasar nu för pricksjuka. verkar mindre ansträngande att vara prickig än att spy, men helt klart lika tråkigt.

2009-02-04 @ 07:56:39
Postat av: Em

och självklart klickar jag för skogen varje dag! både hemma och på jobbet :)

2009-02-04 @ 07:57:49
Postat av: Lina

jag har precis öppnat debatten om vattkoppsparty på vmb. Här hemma visade det sig att Sebbe var helt på idén men jag tänker mest på de olidliga, och säkerligen gnälliga, dagarna jag kommer vara instängd i hemmet med en prickigkorv till bebis. Känns måttligt roligt faktiskt. Och för henne blir det ju knappast roligt alls.

Postat av: Icka

Jag tycker det är en idiotisk idé. Mest för att det skulle innebära att min lillprins blir ännu mer sjuk.2009-02-04 @ 17:52:53
Postat av: jonna

em: ja, vattkoppor/bältros ska ju tydligen inte vara superfestligt när man är vuxen. jag bävar för den dagen den lilla ska smitta ner mig. why, oh why, skickade inte min mamma iväg mig på pox party?lina och icka: jag tror faktiskt att jag är pro pox parties. ungen kommer ju åka på det förr eller senare ändå, så varför inte ha det avklarat så hon slipper gå runt och ha panikångest över att få eländet och bli dödssjuk i vuxen ålder (som jag gör just nu eftersom jag var enda barnet i princip tills jag flyttade hemifrån och som när jag var i pox party-ålder gick hos en dagmamma som var noga med att bara ta emot friska barn).

2009-02-04 @ 21:10:48
URL: http://dignelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback