med fingret på speed dialen

nej nu jävlar ringer jag snart granskningsnämnden! här sitter pekka heino, i statlig television, på bästa sändningstid och pratar om rot-avdrag och säger att det finns mycket pengar att tjäna för den som går i tankar att bygga om sitt hus. det ska jag be att få tala om för dig, gubbe lilla, att det finns det inte alls. däremot är det mycket möjligt att man kan spara en slant.

rätt ska vara rätt. nu ska jag titta på antikrundan.

*stofilpoäng*

Kommentarer
Postat av: Em

jävla pekka, jag som fick upp hoppet en stund innan du outade hans lögn..

idag fick jag höra det rakt ut; "du ser lite trött ut, hur är det? du har ju faktiskt sett hängig ut länge nu!" tack, kära jobbförälder för omtanken, hemskt rart - men skulle jag må bättre av att få bekräftat att jag ser ut som jag mår?? me so low...

2009-01-30 @ 22:25:38
Postat av: Martina

Haha, men "tjäna" pengar, det är ju typisk kvinnlig logik - du vet "nu har jag TJÄNAT så mycket pengar genom att shoppa på rean". Konstigt att Pekka Heino gått på det. =)Jag har för övrigt sett på På spåret idag. Det ska bli mitt nya fredagsnöje, tänkte jag.

Postat av: jonna

em: ja, vad svarar man på det? måhända något näbbigt om att det är förälern i frågas barn som ligger bakom denna makeover?martina: bor man i göteborg så är det obligatoriskt att kolla på på spåret. jag funderar till och med på att börja skicka in gåtor som andra tittare kan flura på under programmets gång.

2009-01-30 @ 22:59:32
URL: http://dignelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback