hej övergångsålder

jag har vallningar och svettas så mycket att jag omöjligt kan ha en jobb-t-shirt på mig mer än en dag. hur bisarrt är det inte att vara tvungen att boka tvättid två gånger och fylla maskinerna med kläder som man bara haft på sig i sex timmar? jag misstänker att det är ett tecken på att jag är på väg in i klimakteriet. jo, det är möjligt. jag vet det eftersom jag sett en kvalitetsdokumentär på femman om en kvinna som gick det ödet till mötes redan i tonåren.

Kommentarer
Postat av: Tobias - Mitt liv genom en kameralins

Hejsan!Hoppas du haft en bra dag! :D/Tobias

Postat av: LillaGrå

jodå, de där kvalitetsdokumentärerna beskriver alltid viktiga och vanliga ting och de har alltid rätt. Säkert klimakteriet. Varmt, fuktigt väder eller liknande kan väl inte ha något med det att göra?

Postat av: jonna

tobias: jag är 27 år och i klimakteriet. uppenbarligen har jag inte haft en bra dag.lillagrå: man skulle kunna tro att vädret spelade in, men mina kollegor verkar inte lida nämnvärt. eller så håller de sina klimakteriemisstankar för sig själva. det är ju också en möjlighet.

2009-07-20 @ 23:03:24
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Icka

Jonna, jag är ju ett par år äldre än du. Ja, mer än ett par.

Jag går åt andra hållet. Humör svängningar och pubertetsfinnar. Det är inte heller kul.

Snart börjar jag väl lägga upp "dagens outfit" och har stringtrosor på mig och blogga om att alla är såååå hiiiiiimlaaaaaa taaaaaaskiiiigaaaaa ooooooch avvensjuuuukaaaa för att jag är sååååå znyggggggg!Och låt mig gissa: Dokumentären var brittisk?Kram.

2009-07-21 @ 11:05:26
URL: http://pickeli.se
Postat av: Lina

Alltså jag äckelsvettas sådär varje dag numera, eller i alla fall när jag jobbar. Dock tillhör jag den typen av människor som alltid tvättar t-shirtar eller linnen eller liknande även om jag bara använt plagget i några timmar, två timmar kan räcka till och med. Min regel brukar vara att om jag inte tycker plagget är rent nog att läggas in bland den rena tvätten så åker den i tvätten. Så för mig blir det inte så stor skillnad i tvättmängd :)

2009-07-21 @ 14:53:49
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: jonna

icka: såna har jag också. hela ryggen full. men jag kallar dem klimakteriefinnar.lina: jag skulle vilja vara en fluga på väggen när du baxar ner kubikmeter efter kubikmeter med kläder till källaren när ni har tvättid. eller kommer det en lastbil från alingsås tvätteri och hämtar er smutsiga byk?

2009-07-21 @ 19:39:23
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Lina

Nja, jag brukar anstränga mig för att inte ha kläder i allt för få timmar, och så jobbar jag ju tolvtimmarspass och såntdär så mina jobbkläder används väl. Och sen så tvättar inte jag, det gör ju Sebastian. Samma sak gäller för övrigt Elsas kläder. Använda kläder tvättas innan nästa användning. Fast för henne gäller det nästan allt (förutom jackor och nån tjocktröja hon haft som jacka typ), för mig gäller det mest bara överkroppskläder, jeans kan jag ha i mer än en dag. Vi tvättar två-tre gånger i veckan, 4-6 maskiner per gång :)

2009-07-22 @ 00:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback