vecka 102 - foglossning

jag hade inga större problem med foglossning när jag väntade hemulen. visst var det lite jobbigt att inte kunna sova/sitta/stå/gå i vilken position jag ville utan att få känslan av att bäckenet var på väg att rämna, men det var ändå inte värre än att jag kunde gå till jobbet och lyfta tunga saker i vecka 37 (av 40, för er som inte är pålästa graviditetsnördar). jag hade också hört att det kunde ta några veckor innan foglossningen gick tillbaka. vad jag dock inte var beredd på var att några veckor kan innebära ganska många veckor. nu har det gått i runda slängar 62 veckor sedan jag födde hemulen och det är fortfarande inte helt ok. så sent som idag när jag dammsög hallen lite snabbt kände jag att det var dags att överlåta hushållssysslorna på käre far och själv krypa upp i soffan med en ask praliner och oja mig.

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag har ju någon slags höftledsproblem och det har liksom blivit som värre för alltid av graviditeten så jag förstår dig. Ibland kan det hända att jag lägger mig ner på golvet (bredvid elsa eller så) och sen inte kan resa mig upp för att höft- och bäckenpartiet gör så jävla ont. Känns också sådär lagom hett att vara 23-24 år gammal och behöva få hjälp upp från golvet :)

Postat av: jonna

tänk då när man är 73-74 år. hur mycket kommer man inte behöva hjälp med då? bäst att se till att hrönn känner att hon står i tacksamhetsskuld till mig när den dagen kommer.

2009-07-25 @ 10:11:46
URL: http://dignelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback