en bra dag att fylla tio månader

vårvädret lockade fram så mycket löst folk och lustiga hundar att hemulen höll sig vaken hela vägen till andra långgatan, med mellanlandning vid fågeldammen vid linnéplatsen. för pygmélius del hade vi lika gärna kunnat stanna där och titta på gässen hela dagen, men mor och far var kaffesugna och café publiks djupa soffor var som tur var helt ok att go ape i också. på vägen hem var hon så trött att vi fick ta upp henne ur vagnen och jonglera med henne sista biten för att inte öronen skulle ramla av av allt gnällande.
en tupplur senare klämde barnet sedan i sig två (!) stora portioner makaronilåda a'la mannerström (minus salt, men komplett med hårdrökt bog. ja, jag är världens sämsta mamma) och fick på så vis kraft nog att skjuta barnstolen genom hela köket. ok, genom hela köket handlar i det här fallet visserligen bara om en sträcka på i runda slängar tre meter men det får ändå sägas vara ganska imponerande av en unge som hittills inte riktigt fattat vitsen med lära-gå-vagnen och/eller andra hjälpmedel än sina arma ledbrutna föräldrars händer som stöd när det ska gåtränas.
och imorgon är hon bjuden på ettårskalas. jag tror bestämt att det är någon som håller på att bli stor.

Kommentarer
Postat av: Icka

Heja hemulen!

Vad duktig hon är en lilla sötisen.Oss ser ni inte idag. Vi är magsjuka hela familjen, i omgångar så att den manliga delen håller på att tillfriskna men jag må fortfarande päckelilla....Ha så trevligt idag!

Stor kram!

2009-03-22 @ 07:42:20
Postat av: jonna

ja, håll er borta för allt i världen. och krya på er.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback