jobba, jobba, jo-o-bba!

idag var inte bara första dagen i resten av mitt liv, utan också första dagen på nya jobbet. fnittrig stämning och spänd förväntan rådde. det kommer nog bli bra det här. och så en sak till. förutom att jag blev tilldelad exakt den avdelningen jag hade hoppats på fick jag reda på att vi får friskvårdsbidrag, jävligt billig frukost, pedagogisk (which means gratis) lunch och fri frukt. gött mos so far alltså.

Kommentarer
Postat av: Em

det låter ju helt enkelt strålande!sitter i halvfärdiga lght och väntar på skjutsen till fackliga häng-dagar. är sådär sugen... men, upp till kamp och så vidare!

2009-03-10 @ 07:41:20
Postat av: Icka

Wohooo!

Det låter ju helt fantasiskt det där!

Vad skönt att det blir bra till slut.2009-03-10 @ 08:17:41
Postat av: Eva [Marius mamma]

Inte illa, inte illa.Njae, inte är det väl någon skrytmage ännu men jag drar in den allt vad det går och håller andan när lärare och andra studeranden frågar om jag kommer tillbaka på hösten då och om vi sökt dagisplats åt M. De kommer ju att få värsta chocken när jag rullar in tvillingvagnen i aulan i höst efter sommarlovet då många inte ens fattat att jag väntat unge nr. 2.

Postat av: jonna

em: fackliga häng-dagar?icka: ja, det artar sig. det kommer säkert bli en del konflikter, eller iallafall kulturkrockar till en början, men jag ser än så länge fram emot att gå till jobbet.eva: när är bf? tar du inte mammaledigt/studieuppehåll alls?

2009-03-10 @ 15:33:10
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Em

mm, minsann! går fackutbildning och var nu iväg på vansinnesintensiva kursdagar med käck mingelkväll. kul. jättekul.

2009-03-11 @ 21:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback