uppdatering på avlagringsfronten

kaustiksodan hjälpte inte. den förvärrade snarare situationen. har vi lyckats få till en lutsten måntro?

Kommentarer
Postat av: Lina

Har man tur kan man få bort lutsten med hett vatten, kan vara värt att testa kanske? Annars önskar jag er lycka till, igentäppta avlopp är usch! Grattis till Hrönns tand också! Tänk att hon orkade vara så ljuvlig fast hon hade en liten vass på gång i munnen!

Postat av: Em

hörde idag att kaffesump löser upp det mesta om man sköljer ner det i avlopp. värt ett försök kanske?

2009-03-24 @ 15:40:11
Postat av: jonna

lina: nu vet jag ju inte om det faktiskt var en lutsten, men oliver gav det en sista chans och hällde i fem liter kokande vatten i avloppet och det släppte faktiskt. tjoho! nu kan vi sköta vår personliga hygien igen!

angående tanden så har den fått sällskap av en till nu. och hon har testat dem genom att bita mig i näsan.em: det låter bekant när du säger det. nu har stoppet ju som tur är redan släppt så jag slipper börja mixtra. annars hade det väl varit typiskt mig att hälla i en massa sump i avloppet som fastnade den också och sen vara tvungen att stå till svars för både en gigantisk hårboll och en laddning kompost under badrumsgolvet.

2009-03-24 @ 22:03:47
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag kände noga i Elsas mun idag (eftersom hon grät bara jag satte ner henne) och förutom de nio tänderna hon redan har så hittade jag till slut inte mindre än fem tänder som mer eller mindre stack upp...!!!!!! Tre kindtänder, två hörntänder.... Det är nog något fel på vårt tandmonster, hon måste vara hälften haj eller något!

2009-03-24 @ 23:20:32
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: jonna

haha, vet sebbe att du vänstrat med en rovfisk?

2009-03-25 @ 21:03:36
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Lina

det finns en liten chans att någon av våra mammor haft ihop det med ett blötdjur också... jag har ju fiskfobi och kan knappt se en bild på en haj utan att få ångest så Sebbe är inte jätteorolig faktiskt :)

2009-03-26 @ 00:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback