love me tänder

första kalaset gick som en dans. elsa badade leksaker och uppmärksamhet och unga fröken dignelius visade sig från sin bästa sida. dessutom passade hon på att få sin första tand någon gång under förmiddagen. tio månader och en dag gammal. låtom oss hoppas att det är därför, och inte på grund av något bestående, som hon har haft lite svårt att sova de senaste två nätterna.

Kommentarer
Postat av: Eva [Marius mamma]

Bättre sent än aldrig. Och den som spar han har. För att vara lite klyschig. Men vi har inte mer än två gaddar här heller. Två stycken där uppe också skulle hjälpa gott vid köttuggning (alltså tugga kött;)).

Postat av: jonna

jag har varit rätt nöjd med att ha ett tandlöst barn så här länge eftersom jag fortfarande ammar, och hon är riktigt bra på att tugga, bättre än många barn som har massor av tänder till och med. men självklart är det spännande (och oundvikligt) att utvecklingen går framåt.

2009-03-22 @ 19:56:41
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Icka

Grattis!Kul att hon fått en tandsing. Nu en mycket viktig fråga.... Vilken sida? Höger eller vänster? Jag håller på med en ovetenskaplig undersökning.

Vi mår bättre nu, Gus har smackat i sig kokt torsk med dillsås och jag uppmanade de sista krafterna och gjorde köttbullar. Det var gott men dumt. Nu har jag kramp i magen.

Kram/KorkadeIcka

2009-03-22 @ 20:04:40
Postat av: jonna

hennes vänster.

2009-03-22 @ 21:29:56
URL: http://dignelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback