valfrihet

vi har signat upp oss på en varannan vecka-prenumeration hos middagsfrid. 30 mars kommer första leveransen och jag är mycket exalterad och nyfiken. all work and no time to planera middag har nämligen gjort den här mamman mycket trött på sistone. jag hoppas naturligtvis att det här ska vara lösningen på alla världsproblem. stay tuned.

Kommentarer
Postat av: Anne

Oh my! Vilken grej! Det är nog det värsta jag vet (eller ja nästan ;)) att planera vad man ska äta och handla och blää.. Det kanske är värt att flytta bara för att kunna prenumerera på detta! :) Tell me hur det går! (fast är det inte dyrt? Jag kollade inte runt så noga på sidan)

Postat av: Lina

Jag tycker middagsfrid är en så jäkla bra idé. Fanns det vego-veckor hade vi kört på det direkt. Det är flera familjer på den rytmiken vi går på som har varannan-vecka-prenumerationer och är jättenöjda, de tycker det är gott, lagom lätt och varierat. Och jag tycker faktiskt inte det är så dyrt, man får tänka på alla impulsköp man gör om man får gå och handla själv, så jag tror nästan man sparar pengar. :)

2009-03-20 @ 07:01:56
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: jonna

anne: ja, tidsbrist kan verkligen ta glädjen ur allt som har med mat att göra. jag älskar egentligen att planera, handla och att laga mat, men med ett barn hängande i byxbenen och till tonerna av gnäll är det ingen hit. nu måste jag ju förvisso fortfarande laga maten, men de andra två momenten slipper jag iallafall.

det är inte särskilt dyrt med tanke på vad man får (och slipper). 875 kr/vecka kostar det och då får man ut totalt 20 portioner mat. som det är idag lägger vi lätt mer än så per vecka.lina: maila dem och föreslå att de ska köra en vego-variant också! om nog många visar intresse kommer det säkert ett sånt alternativ också.

2009-03-20 @ 22:43:18
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: svärTina

Vilken lysande idé. Tyvärr verkar de inte ha nått landsorten än... Ser fram emot att läsa rapporter och se bilder på allt fantastiskt ni kommer tillaga framöver.

2009-03-21 @ 08:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback