principer schmrinciper

jonna pre barn: jag ska aldrig ta mina barn till snabbmatsrestauranger och köpa happy meal och annat crap. om de tjatar ska jag berätta att det är andra barn som tillverkat prylarna.

jonna med hungrig unge på knalleland: fun-box på sibylla.


jonna pre barn: tv är ingen barnvakt. mina barn ska aldrig få sitta och kolla på film bara för att jag ska kunna ta sovmorgon.

jonna i en framtid nära dig: *play* zzz

Kommentarer
Postat av: Anne

haha, känner igen det där! Speciellt med TVn. Den är fantastisk ibland! :)

Postat av: Lina

det närmaste snabbmat vi kommit till Elsa är en bönsallad på Max, men det där med tvn alltså... idag på eftermiddagen halvlåg jag i soffan med Elsa samt den bärbara datorn i knät, satte på pappa pomos piano på svt play och zzzzz så hade jag somnat.. med ungen trollbunden och en hand på datorn. Bara tur att ungen inte rymde och datorn inte trillade i golvet. Men i detta fallet måste jag dock skylla på ungjäkeln som gick upp okristligt tidigt, och det var nog därför hon lugnt tittade på tre olika barnprogram på svt play innan hon fick nog (de är korta så det var inte såå förfärligt), hon behövde nog en lugn stund hon med.

2009-09-19 @ 00:05:58
URL: http://linita.blogg.se/
Postat av: jonna

jag har inte riktigt släppt tv-restriktionerna än, men vad både vad gäller maten slinker det ner en hel del som jag egentligen tänkt vänta ett tag med.bönsallden var en bra idé. var bönorna mjuka nog att tugga även för någon som bara har sex tänder?

2009-09-19 @ 09:15:12
URL: http://dignelius.blogg.se/
Postat av: Lina

Bönorna går nog ner även helt utan tänder, man underskattar lätt deras tuggförmåga, käken är rätt hård den med. Men för att svara mer riktigt på din fråga så var väl bönorna mjuka, kikärtorna lite hårdare, men så brukar det ju vara. Det var ju något dressingaktigt ovanpå som verkade lite salt och som vi var misstänksamma mot så vi hällde bort den. Hon var hur nöjd som helst.

2009-09-19 @ 12:39:13
URL: http://linita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback